Nieuws


Twee keer goud

Terug te lezen in De Schakel te Barendrecht.

We zijn dankbaar en blij met deze onderscheiding. Het is ieder jaar weer spannend! Fijn en trots dat we een jarenlange traditie voort kunnen zetten.
Komende twee weken, iedere 2e rookworst voor de halve prijs!!! Komt u ook proeven?


Goud bij Arnhem rookworststad 2016

Persbericht, oktober 2016

Slagerij Schaap is in de prijzen gevallen tijdens de 42e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2016. De volgende ingezonden producten van Slagerij Schaap zijn tijdens de 42e vakwedstrijd Arnhem Rookworst bekroond:

Grove rookworst: GOUD
Fijne rookworst: GOUD

De vakwedstrijd Arnhem Rookworststad is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd voor innovatieve rookworstproducten. Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd.

Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialist. Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

Het feit dat de producten van Slagerij Schaap bekroond zijn met GOUD, betekent dat zij een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkopen.


VAS-beurs vakwedstrijd

Wij hebben tijdens de VAS-beurs vakwedstrijd voor onze fijne rookworsten GOUD met ster gewonnen!


Uw slager in een nieuw jasje

Wij hebben nieuwe kleding voor in de slagerij: antraciet met witte lijnen en ons logo, uiteraard met bijpassende sloofjes. Zo kunnen wij er voorlopig weer tegenaan.


Bewust vlees bij slagerij Schaap

Persbericht

Kwaliteit en dierenwelzijn gaan hand in hand

BARENDRECHT - Bij Slagerij Schaap staat niet alleen de kwaliteit van het vlees hoog in het vaandel. Ook dierenwelzijn is erg belangrijk voor John en Judith Korff en hun team. Daarom kiest de slagerij bewust voor vlees van dieren die een goed leven hebben gehad.

Een voorbeeld daarvan is het Gelderse varken. Die krijgt geen preventieve antibiotica toegediend en wordt niet gecastreerd. Bovendien leven de varkens in groepen in een natuurlijke omgeving om natuurlijk gedrag te stimuleren. Door deze manier van de varkens houden zijn de dieren gezonder en smaakt het vlees lekkerder. Ook kan men kiezen voor scharrelkip. Deze kippen hebben vrij uitloop en krijgen plantaardige voeding die voor zeventig procent bestaat uit granen. Ook de scharrelkippen krijgen geen antibiotica. Al langer verkrijgbaar en al bij velen bekend is het vlees van de weidekoe. Deze koe staat niet alleen op stal, maar kan ook naar buiten. "We merken dat mensen steeds meer bezig zijn met bewust eten en met duurzaamheid", vertelt John Korff. "Daaraan willen we met dit verantwoorde vlees graag tegemoet komen. Belangrijk om te vermelden is dat we dit hebben doorgevoerd zonder prijsverhoging. De klant betaalt dus niet extra voor dit vlees."

Sinds kort verkoopt Slagerij Schaap ook diverse soorten vlees van Black Angus, zoals bak- en stoofvlees en natuurlijk burgers. Dit vlees staat in veel restaurants op de kaart vanwege de uitzonderlijke kwaliteit en de heerlijke smaak. Het vlees is ook erg geschikt voor op de barbecue.


SVO leerbedrijf

Onze slagerij is door SVO uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van 2013.


KNS

Wij hebben van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie een eervolle vermelding gekregen voor de lekkerste bal gehakt 2013.


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.